"Ga nooit tussen een hond en een lantaarnpaal staan..."
Bron onbekend
 

Nieuws van oktober 2004

<< vorige maand
volgende maand >>

5 oktober 2004 Als je dit nieuwtje ziet is mijn site verhuisd. Mijn thuisblaadje wordt nu gehost op de webserver van Trojan IT, het bedrijf van Drik en Remco. Vanaf nu dus ook in hosting.
9 oktober 2004 Vanmorgen heb ik Een lied van Susannah (De donkere toren deel 6) uitgelezen. Bottega Veneta handbags En nu ga ik beginnen aan het Bernini mysterie van Dan Brown. Verplichte kost voordat we naar Rome gaan.
12 oktober 2004 Sorry Jamie en Drik. Het Bernini Mysterie was zo spannend dat het meteen uit moest. Nu doe ik weer gewoon mee hoor. (Totdat ik het volgende boek van Dan Brown in mijn handen krijg, denk ik...)
17 oktober 2004 Heb alweer(!) een boek uitgelezen. Deze keer een kinderboek, dus waarschijnlijk is dat de reden dat het zo snel ging. Het volgende boek zal langer duren. Dat is er weer een van Robert Jordan, een dikke.
25 oktober 2004 Het gastenboek is weer in te vullen. Ik ben aan het vogelen met PHP en heb deze nu omgezet naar PHP. Mocht je bugjes ontdekken, laat het me dan even weten via e-mail of andere communicatiemiddelen.
 

Marjolijn, Drik en Jamie's moblog

Deze site is optimaal te bekijken op schermresolutie 1280x1024