"Liefde overwint alles, behalve armoede en kiespijn."
Bron onbekend
 

Nieuws van november 2004

<< vorige maand
volgende maand >>

4 november 2004 Mijn huis is verkocht! En ook nog binnen twee weken. Niet slecht. Nu nog wel even wat anders vinden waar we 1 maart in kunnen....Doe maar flink duimen voor ons dat het lukt.
12 november 2004 Drik en ik hebben vandaag vlak voor het instappen in het vliegtuig naar Rome een ander huis gekocht. Keurig afgewerkt en superluxe, midden in het centrum. Hoeven we zo goed als niks meer aan te doen. Vanaf 1 april kunnen we er in.
13 november 2004 Vandaag vieren Drik en ik in Rome het feit dat we een jaar een klef stel zijn (en een nieuw huis hebben). Volgend jaar doen we dat in Parijs waarschijnlijk...of Barcelona...of Milaan...of Praag...of Stockholm...of Kopenhagen...of...
15 november 2004 We zijn weer terug uit Rome. Ontzettend leuk weekend gehad in een mooie stad. Ook nog even tussendoor de paus gezien dus we zijn weer helemaal blij. Zie moblog voor foto's...
15 november 2004 De overdracht van mijn huis wordt uitgesteld naar 1 april met een paar dagen extra voor de verhuizing van mijn meubels. Kan ik lekker blijven zitten tot het nieuwe huis vrij is.
17 november 2004 Vandaag herdenken we Danny. Een jaar geleden is hij overleden en hij wordt nog steeds ontzettend gemist. Sterkte vandaag iedereen!
18 november 2004 Wij hebben de koopakte voor ons nieuwe huis getekend. Nu de financiering nog even rond breien...
26 november 2004 Vandaag is Bregje jarig. Gefeliciteerd Bregje!
28 november 2004 Heb even tussendoor wat anders gelezen. Het boek van Robert Jordan is een beetje te groot voor in het vliegtuig.  Digital fortress is het eerste boek van Dan Brown. Het is waarschijnlijk niet heel vreemd dat dat boek destijds nog niet in Europa is uitgebracht. Hij had het hier niet gered!
 

Marjolijn, Drik en Jamie's moblog

Deze site is optimaal te bekijken op schermresolutie 1280x1024