"Chaos is het woord dat we bedacht hebben voor een orde die we niet begrijpen"
Bron onbekend
 

Nieuws van december 2005

<< vorige maand
volgende maand >>

5 december 2005 KPN is zo aardig geweest om op ons verzoek onze vaste lijn af te sluiten. Drik en ik zijn dus vanaf heden alleen nog mobiel bereikbaar.
8 december 2005 Vanmorgen is Jamie voor de eerste keer gaan proberen op de basisschool. Ik ga haar om 12 uur weer halen, ben benieuwd of ze het leuk vindt.
9 december 2005 Voor alle nieuwsgierigen onder jullie: Jamie heeft het naar haar zin gehad op school. Maandag mag ze weer een keer proberen.
11 december 2005 Hij is uit, Harry Potter en de halfbloed prins. Aanrader hoor!
14 december 2005 Mijn site is weer in de lucht na wat probleempjes gisteren. Zoals je misschien gemerkt hebt...
25 december 2005 Het invullen van het gastenboek is aangepast. Je moet nu een code intikken voordat het bericht wordt opgeslagen. Ik hoop hiermee die ellendige spammers er uit te houden.
27 december 2005 De boekenpagina is anders ingedeeld. Nu worden per jaar de gelezen boeken weergegeven. Je kunt natuurlijk ook nog in 1 keer alle boeken bekijken onder de tab "Alles". Het boek wat ik momenteel aan het lezen ben vind je onder de tab "Huidig boek".
31 december 2005 Op de valreep van dit jaar toch nog een boek uitgelezen. De Acht van Katherine Neville is leuk en ontspannend maar heeft ook een aantal flinke minpunten, helaas.www.hellorolex.nl
 

Marjolijn, Drik en Jamie's moblog

Deze site is optimaal te bekijken op schermresolutie 1280x1024