"Wees bereid om een stapje terug te doen om vooruit te komen."
Bron onbekend
 

Nieuws van december 2006

<< vorige maand
volgende maand >>

2 december 2006 Heb een boek van vroeger herlezen. Lang over gedaan, maar het is nu uit. Toch wel spannend ondanks een trage start. Zal het vervolg ook weer eens zoeken.
4 december 2006 Een vreemd kwaaltje is een verkoudheid. Eerst ben ik flink verkouden, vervolgens wordt Jamie hartstikke ziek. Dus ik denk dat ik haar heb aangestoken, kan nietwaar? Afgelopen weekend was Drik ziek, aangestoken door Jamie, dacht ik. Mooi, dan hebben we het weer gehad......Forget it, nu heb ik weer keelpijn. Houdt dat dan nooit op?
11 december 2006 Marjan had me een boek geleend. Nou dat mag ze vaker doen. Geweldig, superspannend, lekker geschreven. Dat vraagt om meer. Dus Marjan, kom maar op met de volgende delen.
17 december 2006 Even een tussendoorboekje gedaan. Niks mis mee. Ga nu aan een nieuwe Val McDermid beginnen. Ook een favoriete auteur van me.
27 december 2006 Ik hoop dat jullie allemaal fijne kerstdagen hebben gehad. Bij ons was het in ieder geval weer gezellig. Nu op naar het nieuwe jaar. En tijdens het wachten daarop heb ik mijn boek van Val McDermid uitgelezen. Het was zoals gewoonlijk weer genieten.
 

Marjolijn, Drik en Jamie's moblog

Deze site is optimaal te bekijken op schermresolutie 1280x1024