"Het hebben van een kind is de grootste eer en de zwaarste verantwoordelijkheid replicas de relojes rolex voor elk levend wezen."
Arya (elf in Eldest)
 

Nieuws van maart 2006

<< vorige maand
volgende maand >>

1 maart 2006 De carnaval zit er weer op. Het was weer superleuk. Nu gaan we aftellen naar 18 februari 2007.
6 maart 2006 Er staan foto's van onze carnavalsavonturen 2006 op de site. Met dank aan Luc, Edith en Ronald.
8 maart 2006 Arme Jamie heeft de waterpokken. Gelukkig is ze er niet heel erg ziek van, maar het jeukt en het kriebelt en het prikt en dat kost ons allemaal onze nachtrust helaas. We hopen alledrie dat het snel weer beter gaat.
8 maart 2006 Vanmiddag komt de wethouder Els Aarts op verzoek van onze buurman kijken naar de plek waar ze het monsterlijke appartementencomplex willen gaan bouwen. Ik hoop dat ze ervoor kan zorgen dat dat feest niet door gaat.
9 maart 2006 De thumbnails van de carnavalsfoto's zijn verbeterd. Ze waren een beetje vlekkerig, nu zijn ze een stuk beter.
14 maart 2006 Vandaag is Jasper jarig. Gefeliciteerd broer!
14 maart 2006 Dat doet me denken....mijn verjaardag komt er ook weer aan. Eens zien wanneer ik mijn geweldige party ga geven...
16 maart 2006 Er zit iets nieuws in de lucht. Hou de site in de gaten.... Oh, en voor alle nieuwsgierigen, geen babies, wel een geboorte, maar wat voor een, dat hoor je later...
18 maart 2006 De wasmachine heeft zojuist zijn laatste was gedraaid. Fijn, eerst een rekening van Essent waar je niet vrolijk van wordt, dan nog een heel erg kapotte verwarmingsketel en nu een wasmachine en een droger die vervangen moeten worden. Ik hoop dat het nu afgelopen is met al die enorme kosten!!!
19 maart 2006 Jamie, Drik en ik zijn blij met de geboorte van Jamie's eigen site. Wij hopen dat jullie er allemaal naar gaan kijken en ook regelmatig terug zullen komen.
20 maart 2006 Deze site is voortaan ook bereikbaar via www.marjolijnvanbel.nl. Dat je het even weet!
25 maart 2006 Voor iedereen die wil lachen: Na vorig weekend een nieuwe wasmachine en wasdroger gekocht te hebben, dachten wij vandaag lekker eens niks te hoeven....Hoe fout kun je denken. Onze vaatwasser gaf de geest. Weer naar de witgoedboer en een nieuwe gekocht. ZUCHT!!! Volgend weekend doen we de inbouwkoelkast, die is al een tijdje terminaal dus die overlijdt a.s. zaterdag. We hebben de economie wel gespekt de laatste weken.
27 maart 2006 Voor iedereen die het weten wil: Op zaterdagavond 8 april vier ik mijn verjaardag. Je bent welkom.
27 maart 2006 Ik heb mijn voorlaatste Iris Johansen gelezen. Heb er nog een staan en daarna hoef ik ze niet meer. Wat een onzin schrijft dat mens. Hoewel ze voor een strandvakantie wel lekkere pulp schrijft, net als Robin Cook en Clive Cussler. Vooral niet nadenken bij die boeken!
29 maart 2006 Vandaag kreeg mijn baas een mailtje van Noonies, een broodjessite waar wij wel eens broodjes bestellen. Ze hebben Datacon als klant geroyeerd omdat wij (nou ja, ik dus) een site hebben gebouwd voor een concurrent van ze, LunchNu.nl
Hmmmm, wist niet dat er in de algemene voorwaarden voor klanten van Noonies staat dat je geen websites mag bouwen voor de concurrent.....zouden mensen die bij de Hema werken ook niks bij de V&D mogen kopen misschien? Beetje zielig al met al!!
 

Marjolijn, Drik en Jamie's moblog

Deze site is optimaal te bekijken op schermresolutie 1280x1024