"Het is beter iets moois te verliezen, dan nooit iets moois te hebben gehad."
Bron onbekend
 

Nieuws van juni 2006

<< vorige maand
volgende maand >>

2 juni 2006 Sorry Marjan, de volgende keer zoek ik weer een leuk boek uit voor je verjaardag. Wat een drama was dat Rosa-boek. Heb het na 57 bladzijden opgegeven en dat terwijl ik het toch meestal minstens 100 bladzijden probeer vol te houden...
8 juni 2006 Het boek van Val McDermid is uit. Dat was een heel stuk beter te pruimen dan Rosa. Ik had het dan ook zo uit. Helemaal niks mis mee!
19 juni 2006 Het afgelopen weekend ben ik weer eens ouderwets helemaal alleen thuis geweest. Jamie was bij haar vader en Drik zat in Le Mans naar de voorbijrazende auto's te kijken. Vroeger vond ik het heerlijk om een heel weekend lekker het rijk alleen te hebben, maar ik ontdekte dit weekend dat ik toch liever Jamie en Drik om me heen heb. Typisch, zoals dat veranderd. Gelukkig zijn ze er allebei weer.
26 juni 2006 Het weekend in Frankrijk was weer errug gezellig. Zondag zijn we op tijd weer weggereden om zondagavond naar Foreigner te kunnen in 013. Geweldig concert! Alleen heb ik nu toeterende oren en doet de magenetron niet meer "piep" maar "zoem"...Hopelijk trekt het bij.
30 juni 2006 De vakantie is begonnen voor Jamie. Met mooi weer, wat wil je nog meer...
 

Marjolijn, Drik en Jamie's moblog

Deze site is optimaal te bekijken op schermresolutie 1280x1024