"Learn from the mistakes of others... you can't live long enough to make them all yourselve!!"
Bron onbekend
 

Nieuws van september 2006

<< vorige maand
volgende maand >>

1 september 2006 We hebben eindelijk ons hotel nabij Boston geboekt. Het is geworden: The Inn at Crystal Cove omdat het zo vriendelijk aandoet. Nu nog wat zoeken in Montreal.
3 september 2006 De verkoudheid gaat eindelijk de goede kant op en de vier overige boeken van Ellendige Avonturen zijn binnen. Alleen...nu ben ik een ander boek aan het lezen. Dat eerst en dan weer die arme zielige weesjes.
10 september 2006 We zijn weer terug van ons dagje/nachtje Maastricht. Het was erg gezellig - hoe kan het anders in Maastricht - en we hebben erg lekker gegeten. Ik kan je de geroosterde knoflook aanbevelen, maar zorg er dan wel voor dat er ramen open kunnen wanneer je gaat slapen, want lekker ruiken ga je er niet van.
27 september 2006 Deel 7 van Het rad des tijds heb ik uit. Dat was de laatste van mijn eigen exemplaren van de serie. Vanaf nu lees ik de boeken van Drik. 3 Keer dezelfde serie in de boekenkast vind ik nl. een beetje teveel van het goede.
Oh, en omdat het nog maar kort duurt voordat we op vakantie gaan en ik nu niet aan een nieuw dik boek wil beginnen ga ik maar eens verder met de Ellendige avonturen van de weesjes. Is Ma ook weer blij, kan zij ook weer verder lezen...
28 september 2006

Tja, Bottega Veneta handbags  weer. Zo leuk dat hij alweer uit is. Misschien morgen de volgende?Tag Heuer Carrera-tag02 

 

29 september 2006 Oh, weer een uit...
 

Marjolijn, Drik en Jamie's moblog

Deze site is optimaal te bekijken op schermresolutie 1280x1024