"Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg"
Bron onbekend
 

Nieuws van januari 2009

<< vorige maand
volgende maand >>

1 januari 2009

Wij wensen iedereen  een geweldig 2009 toe.

2 januari 2009

Een mijlpaal! Finn wordt vandaag 1 jaar. HOERA!!! Dat zullen we vieren.

7 januari 2009

Heb eens gekeken waar al dat gehype van dat Twitter nu eigenlijk over gaat. Helaas moest je je eerst aanmelden voordat je kon zien wat het nou eigenlijk is. Je kunt er smsjes heen sturen met een mededeling wat je op dat moment doet. De mensen die je volgen kunnen dan precies zien waar jij op dat moment mee bezig bent. Volgens de site handig wanneer je te laat op je werk bent o.i.d. zodat je vrienden en collega's dan kunnen zien dat je later bent. Misschien ben ik ouderwets, maar volgens mij kun je dan beter even bellen, maargoed.

Mijn uiteindelijke conclusie was dan ook: Laat maar zitten, verwijder mijn account, dit is niet aan mij besteed. Ik hou het lekker bij de moblog. Dat is veel leuker. Kun je tenminste nog een foto meesturen.

18 januari 2009

Zaterdag hebben we Jamie's kinderfeestje gevierd. Dit jaar had ik geen zin in spelletjes organiseren en boze kinderen omdat ze een spelletje verloren hebben, dus zijn we naar Happykids geweest. Een kant en klaar verzorgd feestje met ranja en frietjes in een speeltuin in de oude bioscoop van de Heuvelpoort.

De kinderen waren niet te houden en vlogen direct de enorme ballenbak / klimtoestel in wat over de derde en vierde verdieping gebouwd is. Op de vierde verdieping was ook nog een disco, wat de dames natuurlijk geweldig vonden. Een van de oude bioscoopzalen is ook bewaard gebleven en daar worden nonstop disneyfilms gedraaid. Voor paps en mams was het ook prima, overal tafels en banken zodat je je kinderen goed in de gaten kan houden en met een boekje erbij is het goed toeven.

Jamie en haar vriendinnetjes hebben het in ieder geval prima naar hun zin gehad en wij waren ook een stuk uitgeruster toen de kinderen om 18:00 uur bij ons weer werden opgehaald dan bij de vorige kinderfeestjes.

Prima dus, dit doen we volgend jaar weer!

27 januari 2009

Vandaag heb ik eens gekeken hoe hoog Finn zijn naam scoort bij de SVB-bank. Dat "Finn" hoog scoort (13) dat wist ik, maar Finn heet geen Finn maar Finnley. Redelijk origineel dachten wij vorig jaar.

De SVB bank publiceert aan het einde van het jaar de complete lijst van gegeven jongensnamen in 2008 met het aantal keer dat een naam gegeven is. Finn staat op nr 13 met 665 keer maar Finnley scoort toch ook nog 4 keer. Grappig is dat. Overigen werd Finn zijn tweede naam Jack ook 111 keer vergeven, maar dat was te verwachten.

Toch hebben wij 1 ding wat die andere Finnley's niet hebben en dat is het domein www.finnley.nl.  (Waar al even niks aan gedaan is pappa!)

 

Marjolijn, Drik en Jamie's moblog

Deze site is optimaal te bekijken op schermresolutie 1280x1024